Välkommen!

Jag har över trettio års erfarenhet av att arbeta med människor både i Sverige och andra länder. Jag arbetar med ärendehandledning med fokus på våld i nära relationer inom socialtjänstverksamheter. Idag har jag utöver Stockholms stad tre andra uppdragsgivare. Jag arbetar också med enskilda klienter i samtalsterapi och som ansvarig processledare åt företag. Jag har specialistkunskaper inom våld i nära relation, funktionshinder, stress och kris. Jag arbetar med min labradoodle Sam; vi är ett certiferat terapihund-team.

 

  • Min terapihund Sam

    Min terapihund Sam

    Nu har jag och Sam varit certifererade som hundterapiteam i över ett  år. Jag tycker verkligen att det gör skillnad att ha honom med på mottagningen. Det är flera som sagt att "han är så bra på att välkomna!" eller att "han vet när jag behöver extra stöd". Han förstår också när någon vill var ifred. Han skapar en lugn och trygg känsla och bidrar med glädje, och jag får uppleva att han älskar sitt jobb! 

    Nu under hösten har jag inlett ett samarbete med ett annat terapihundteam.Vårt samarbete innebär att vi ha en bredare kompetens på mottagningen och att fler kan få hjälp utifrån sina specifika behov och villkor.  

    2016-11-12 16:48